Bestel tickets

mini jump instructeur

Op zoek naar een flexibele én sportieve job die je makkelijk kunt combineren met een studie of andere baan? Bij Jumping Jack zijn wij op zoek naar een instructeur die één uur in de week Mini Jump kan geven. 

Zondag van 10.00 - 11.00 uur

Wat is Mini Jump?

Bij Mini Jump komen de kleinste jumpers (2 t/m 4 jaar) springen en rollebollen. Tijdens deze les spelen we ook een spelletje samen. Omdat de zaterdagles zó populair is, willen we nu ook een zondagles organiseren. 

Wat ga je doen?

Het is belangrijk dat je een oogje in het zeil houdt tijdens deze les. Je speelt ondertussen met de kids, bent het aanspreekpunt voor ouders (zij blijven tijdens de les aanwezig en mogen meespelen). Na de les zorg je dat de jumparea weer netjes is. En hoe fijn: na dit lesuurtje heb je nog een hele dag om andere leuke dingen te doen! 

Wie zoeken wij?

• Je bent minimaal 18 jaar
• Je stapt makkelijk op mensen af
• Je bent een vroege vogel die 's morgens al barst van de energie
• Je vindt het leuk om spelletjes te bedenken voor jonge kids die tijdens de les op de trampoline gespeeld kunnen worden

 

Wie zijn wij?

Nog even over ons: Jumping Jack is dé urban sensatie op het gebied van trampolineparken. Met 2400m2 aan trampolines, parcours, foampit en dodgeball-courts gaan wij voor de gehele beleving. In de stijl van Metropolitan New York is Jumping Jack rauw, vol adrenaline en voor jong en oud. Als medewerker ben je onderdeel van een team die voor Jumping Jack de sfeer neerzet. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de unieke beleving van de bezoeker waar jij vol enthousiasme en passie aan meewerkt.

Ja, ik wil deze bijbaan!

Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie en cv naar Leandro Els: lels@jumpingjack.nl