Freerunning lessen

Urban Playground

Freerunnen is dé sport waarbij de straten zich omtoveren tot jouw urban playground. Leer bij Jumping Jack de vetste tricks om een echte prof te worden. Of je nu wilt freestylen of je salto's gaat oefenen: ons parcours en airtrack stoomt beginners én gevorderden klaar voor het echte werk. Spring naar de muur met een catleap of verbaas je vrienden met een echte wallflip

Freerun lessen

Kom freerunnen onder begeleiding van onze instructeurs of schrijf je in voor onze freerunlessen en word getraind tot een echte freerunner! De lessen zijn geschikt voor 8 t/m 16 jarigen. Vergeet je gymschoenen niet mee te nemen naar deze les. 

Rooster

Let op: je hoeft bij de freerun les niet allebei de dagen te kunnen, het is dezelfde les die we op twee momenten per week geven! 

Dinsdag: 18.00 - 19.00 uur • freerun les
Woensdag: 17.00 - 18.00 uur • freerun les
Woensdag: 18.00 - 19.00 uur • freerun intermediate les 

Lesrooster vakantie (check periodes*)

Prijs

Lesuur: € 14 (excl. gripsokken) 
Gripsokken: € 2,50 (eigen gripsokken meenemen kan ook)
Neem ook je gymschoenen mee naar de les. 


Kom je voor het eerst?

Wanneer je voor het eerst een les komt volgen dan is het mogelijk om een proefles te reserveren via de receptie. Een proefles kost € 14.  Bel naar 036 2049100 of mail naar info@jumpingjack.nl


Aanmelden/afmelden

Heb je al vaker een les gevolgd? Reserveer en betaal je lessen dan via je online account. Let op: afmelden kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Alleen bij een tijdige afmelding is het mogelijk om je geld terug te krijgen. 


Freerun je vaker?

Dan ben je voordeliger uit met een rittenkaart! Je kunt bij ons kiezen uit een 5- of 10-rittenkaart. Deze kun je inzetten voor het vrij jumpen en voor onze lessen. Combineren is ook mogelijk! Klik hier voor meer info.