Freerunning lessen

Urban Playground

Freerunnen is dé sport waarbij de straten zich omtoveren tot jouw urban playground. Leer bij Jumping Jack de vetste tricks om een echte prof te worden. Of je nu wilt freestylen of je salto's gaat oefenen: ons parcours stoomt beginners én gevorderden klaar voor het echte werk. Blokken, buizen en balken helpen je trainen voor een mooie dash of een verre kong. Spring naar de muur met een catleap of verbaas je vrienden met een echte wallflip

Freerun lessen

Kom freerunnen onder begeleiding van onze instructeurs of schrijf je in voor onze freerunlessen en word getraind tot een echte freerunner! 

Freerun je vaker?

Dan ben je voordeliger uit met een 10-rittenkaart! Deze kun je inzetten voor het vrij jumpen en voor onze lessen. Klik hier voor meer info.


Tijdelijke outdoor freerunles
Dinsdag: 17.00 - 18.00 uur | 8 t/m 16 jarigen

Lesrooster vakantie (check periodes*)
Geen les


Reserveren 

We bieden outdoor freerunlessen aan voor 8 t/m 16 jarigen! Wat belangrijk is om te weten: 


• De freerunlessen zijn elke dinsdag van 17.00 - 18.00 uur.
• De lessen zijn voor kids van 8 t/m 16 jaar.
• Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen per les.  
• Je kunt betalen met een 10-rittenkaart of je krijgt na aanmelding in de bevestigingsmail de betaalgegevens toegestuurd waarmee je het bedrag kunt overmaken. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 
• Als je een Club Pellikaan family lidmaatschap hebt kun je ook meedoen met de freerunlessen. Aanmelden is ook dan verplicht om controle te houden op het aantal deelnemers. 

Mail naar info.almere@jumpingjack.nl en geef je naam, telefoonnummer, de datum waarop je een les wilt volgen en eventueel het nummer van je 10-rittenkaart of lidmaatschap door. Je ontvangt daarna een bevestiging van ons!