Bestel Tickets

Vrij jumpen

Jump like Jack!

Jumping Jack heeft zes vette area’s. Hier vind je niet alleen trampolines, maar alles om te springen, battlen en toffe tricks uit te voeren. Hier veranderen muren in vloeren en zijn hoogtes je beste vriend. Spring in een bak vol schuimblokken of je laten vallen in een enorme airbag gevuld met lucht. Battle met je vrienden op de balansbalk, leer vette salto’s maken of win met een wedstrijdje dodgeball.


Gesloten t/m 15 maart

N.a.v. de persconferentie van dinsdag 23 februari is besloten dat de lockdown wordt verlengd. Dat betekent dat ook Jumping Jack langer dicht moet blijven, namelijk t/m maandag 15 maart. We hopen je daarna weer te kunnen verwelkomen! 

Goed om te weten

• Ieder heel uur start een nieuw uur vrij jumpen. Tussendoor starten is niet mogelijk.
• Minimale leeftijd is 5 jaar. Jongere kids kunnen meedoen met Mini Jump


Jump je vaker?

Dan ben je voordeliger uit met een 10-rittenkaart! Deze kun je inzetten voor het vrij jumpen en voor onze lessen. Klik hier voor meer info.


17+ jaar?

Op de volgende uren geldt er geen maximale leeftijd. Hiervoor kun je alleen telefonisch reserveren: 
Zaterdag 17.00 - 18.00 uur 
Zondag 17.00 - 18.00 uur 

Op de reguliere uren kan er alleen gejumpt worden tussen de leeftijd 5 en 17 jaar. Hieronder kun je deze tickets bestellen. 

Fun Area

Fun Area

In deze area laat je al je adrenaline stromen in een zee van trampolines. Groot, klein, lang en breed: dit is de plek om combinaties te maken, te freestylen en vette tricks te leren. Loop tegen de muren op of maak salto’s over de obstakels. Ga los op de bokszakken of doe een wedstrijdje wie het hoogst springst!

Foampit

Foampit

In de foampit liggen honderden schuimkussens te wachten tot jij de sprong waagt. Beklim de touwladder zonder naar beneden te vallen of haal de overkant als echt koorddanser via de slackline. Vanaf de trampoline doe je tricks met een zachte landing of battle met je vrienden op de balk. Houd jij je staande?

Big Airbag

Big Airbag

Dit is de plek om al je trucs op uit te oefenen. De big airbag is de place to be voor stuntmensen om al hun stunts uit te voeren. Nu kun jij in hun schoenen staan. Dit grote luchtkussen vangt jou op wanneer jij met een salto de lucht ingaat. Of spring van trampolines op verschillende hoogtes het diepe in en laat je zachtjes opvangen en naar beneden zakken.

Dodgeball area's

Dodgeball area's

In de dodgeball area’s ga je de strijd aan met je vrienden. Of je in teams speelt of één tegen één een wedstrijdje speelt: the game is on. Dit is niets minder dan een ouderwets potje trefbal op trampolines. Spring, duik en ontwijk de ballen die jouw kant op komen en gebruik je behendigheid om de tegenstander af te gooien. Gegarandeerd plezier!

The Wall

The Wall

Deze trampolines laten je met je hoofd in de wolken zweven. Op de high performance trampolines spring je het allerhoogst en loop je met gemak tegen de muren op. Zet je wereld op zijn kop en doe je tricks terwijl je horizontaal het gevecht met de zwaartekracht aangaat.