Bestel Tickets

Glow in the dark golf

Laat je onderdompelen in een nieuwe wereld: Jacks Magic Forest. Dé plek voor glow in the dark golf in Almere. Leuk voor kinderfeestjes, familie uitjes of een date.

GA OP AVONTUUR

Ga op avontuur in Jacks Magic Forest. Stap een wereld binnen van paddenstoelen, boselfjes en pratende bomen. In dit magische bos wandel je via 15 holes naar de finish. Het donker en de neon verlichting zorgen voor een extra dimensie aan je golf beleving. Golf je een weg langs de ogers, feeën en draken en schrik niet van de onverwachte lichten en geluiden wanneer je een hole-in-one maakt!

Nieuw bij Jumping Jack: Glow in the dark golf

Go with the glow

RESERVEER NU JOUW AVONTUURLIJKSTE UITJE

Zo werkt het

Zo werkt het

Een potje glow in the dark golf duurt ongeveer 45 minuten. Je krijgt een scorekaart, sticks en balletje mee bij binnenkomst. Je speelt 15 holes, waarbij je vijf slagen mag doen per hole. Golfen is voor alle leeftijden en daardoor ook leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag of eerste date. De minimale leeftijd is vijf jaar.

Golf & jump

Golf & jump

Wil je je dag helemaal compleet maken? Combineer dan je glow in the dark golf experience met jumpen bij trampolinehal Jumping Jack. Door beide activiteiten te combineren heb je een hele ochtend of middag fun. Na het golfen en jumpen blijf je nog even voor een hapje en drankje op de chesterfields in onze relaxte Coffee Club.

Lees meer
Kinderfeestje

Kinderfeestje

Wil je een super tof kinderfeestje om nooit meer te vergeten? Kom dan met je vrienden minigolfen in Jacks Magic Forest. Trek neon kleren aan voor een extra coole ervaring! Het is ook mogelijk om het kinderfeestje te combineren met jumpen. Daarna staat er iets lekkers voor jullie klaar in The Coffee Club of één van de gereserveerde partyrooms.

Lees meer