Kinderfeestje

Jump like it's your birthday!

Jumping Jack is dé plek voor kinderfeestjes! Wij hebben alle ingrediënten klaar staan voor een perfecte verjaardag. Eerst kunnen de kids alle energie kwijt op de trampolines en daarna staat er iets lekkers voor ze klaar in The Coffee Club of één van de gereserveerde partyrooms. 


Goed om te weten

Er zijn een aantal aanpassingen vanwege de huidige situatie. Bekijk hier het totale overzicht van de aangepaste maatregelen. Hieronder lees je onze maatregelen m.b.t. kinderfeestjes: 


• Heb je koorts of verkoudheidsklachten? Blijf dan thuis. 

• Er mag maximaal één ouder/begeleider mee naar het kinderfeestje van max. 10 personen. Is de groep groter, dan mogen er twee begeleiders mee.  

• Kleed als het kan thuis om. Het is niet mogelijk om op locatie om te kleden of te douchen, deze ruimtes zijn gesloten. 

• Het is mogelijk om de jump party te boeken. De opties dodgeball & tricks parties zijn niet boekbaar. 

• De horeca is dicht. Consumpties tijdens of na het feestje zijn niet mogelijk. Kids krijgen na afloop een zakje chips en pakje drinken mee naar huis.

• Een kinderfeestje is te reserveren vanaf vijf kids. 

• Kinderfeestjes zijn geschikt voor kids vanaf vijf jaar.

• Het is voor ouders/verzorgers niet toegestaan om tijdens het jumpen te wachten in de jumphal. Hieronder vallen ook het gangpad in de jumphal én het zitgedeelte boven de instructiekamer (container). Je kunt wachten in The Coffee Club, mits er ruimte is. Is het vol? Dan vragen we je om buiten te wachten. 


Kinderfeestje discount 

Vier je een kinderfeestje op maandag, dinsdag of donderdag? Dan kun je voor € 3 p.p. het tweede uur jumpen bijboeken. Op andere dagen betaal je normaal € 7 p.p. Deze actie geldt niet op feestdagen en in de schoolvakanties. 

Jump Party

Jump Party

- 60 minuten vrij jumpen
- Inclusief pakje drinken + zakje chips (voor mee naar huis)
- Gereserveerde tafel

Kosten: € 13,50 p.p.

Extra opties:
- Anti-slip sokken
- Extra uur jumpen

Reserveer
Dodgeball party

Dodgeball party

Tijdelijk niet boekbaar.

Tricks party

Tricks party

Tijdelijk niet boekbaar.