Bestel tickets

Disco Jump

Een aantal keer per jaar gaan de discolampen aan en bouwen we een feestje in de hal. Anderhalf uur jumpen terwijl de lekkerste beats uit de speakers knallen. Ben jij tussen de 6 en 13 jaar? Dan mag je dit niet missen!

Jump op de beat

Jump op de beat

Anderhalf uur lang klinken de beste hits uit de speakers, waardoor stilstaan onmogelijk is. Het grote licht gaat uit en de discolampen gaan aan!

Play the game

Play the game

Jump samen met je vrienden anderhalf uur lang op de lekkerste beats. De avond sluiten we af met een toffe game in één van de area's.

Drankje na het jumpen

Drankje na het jumpen

Van jumpen krijg je dorst. Na het jumpen krijg je - in verband met aangepaste maatregelen - een pakje drinken voor mee naar huis!

Wanneer?

Disco Jump is op onderstaande data van 19.00 tot 20.30 uur. Inschrijven voor de Disco Jump doe je door te klikken op de button 'boek tickets' achter de editie waar je bij wilt zijn! 

Zaterdag 13 februari • boek tickets  thema Valentijn 

Voor wie?

Voor alle kinderen van 6 tot 13 jaar. 

Wat gaan we doen?

90 minuten jumpen terwijl de lekkerste beats uit de speakers klinken. Je kunt meedoen met battles en dodgeball. Tijdens deze avond zijn alléén de fun area, wall area en dodgeball area's open.

Wat kost het?

Een ticket kost 16,50 euro p.p. Dit is inclusief Jumping Jack sokken, anderhalf uur jumpen en een pakje drinken na afloop voor mee naar huis. 

Hoe schrijf ik me in?

Via de link achter de Disco Jump data bovenaan de pagina kun je de tickets reserveren.
Let op: de inschrijving is pas definitief na betaling.