Bestel tickets

Veelgestelde vragen


Wat is de minimum leeftijd om vrij te mogen springen bij Jumping Jack?

De minimum leeftijd is 5 jaar. Is jouw kind onder de vijf jaar? Onder begeleiding organiseren we Mini Jump voor de kleintjes (1t/m 4 jaar). Klik hier voor meer informatie.

Ik heb een reservering geplaatst. Kan ik deze nog kosteloos annuleren?

Tot 48 uur voor de reservering mogen reserveringen tot 10 personen nog kosteloos geannuleerd of verplaatst worden. Voor groepen groter dan 10 personen mogen reserveringen uiterlijk twee weken van tevoren kosteloos worden geannuleerd of verplaatst.

Hoelang van tevoren moet ik aanwezig zijn?

We raden je aan om een halfuur van tevoren aanwezig te zijn. Zo heb je genoeg tijd om je bandje en sokken te ontvangen, om te kleden en de instructies te krijgen. Wanneer je te laat bent, mag je helaas niet meer naar binnen.

Kan ik op elk tijdstip springen?

Wij werken met rondes. Elk heel uur begint er een nieuwe ronde. Zorg dus dat je op tijd aanwezig bent, anders moet je wachten tot de volgende ronde. 

Wat voor sokken draag ik tijdens het springen?

Voor de veiligheid draag je tijdens het springen speciale Jumping Jack anti-slip sokken. Hierdoor glijd je niet snel uit en willen we ongelukken voorkomen. De sokken bestel je samen met de kaartjes. Heb je al sokken van Jumping Jack? Dan gebruik je ze gewoon nog een keer.

Wat voor kleding moet ik aan doen tijdens het springen?

Je springt het beste in gemakkelijke kleding. Trek kleding aan waarin je soepel beweegt en waar geen knopen en ritsen aanzitten. Denk aan een sportoutfit, joggingbroek en T-shirt.

Mag ik de hal betreden om te kijken als ik zelf niet spring?

Ouders of vrienden kunnen de jump tricks bekijken middels onze lounge area in het midden van de hal. Vraag een medewerker voor meer informatie. 

Mag ik een bril dragen tijdens het springen?

Een bril dragen is toegestaan, maar de kans bestaat dat hij afvalt en dit is op eigen risico.

Hebben jullie kluisjes om mijn waardevolle spullen in te bewaren?

Ja, in de hal staan kluisjes waar je gratis al je spullen kan opbergen.

Kan ik springen buiten de reguliere openingstijden?

Het is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen om te springen buiten reguliere openingstijden. Bekijk onze groepsuitjes pagina of mail naar aanvragen@jumpingjack.nl.

Wat kan ik doen als mijn kinderen/vrienden aan het springen zijn?

Naast de hal zit The Coffee Club, waar je terecht kunt voor lekker eten en een goede kop koffie. Hier heb je uitzicht over de gehele hal met werkplekken en een lounge om te ontspannen.

Ben ik verplicht om kaartjes online te kopen?

Nee, je bent niet verplicht om je kaartjes online te kopen, maar we raden dit aan om teleurstelling bij binnenkomst te voorkomen. 

Mag ik mijn eigen eten meenemen?

Het is niet toegestaan om eigen eten mee te nemen. In onze horeca hebben we een uitgebreid aanbod van warme en koude gerechten.

Hebben jullie wifi?

Ja, bij ons is overal wifi aanwezig.

Wat zijn de risico’s van trampoline springen?

De risico’s van trampoline springen is vergelijkbaar met andere sporten zoals skateboarden, snowboarden of voetbal. Spring altijd binnen je eigen niveau en lees goed de instructies bij elke area. Ook is er begeleiding en toezicht van getraind personeel om het risico zo veel mogelijk te verkleinen. Het betreden van de hal en springen op onze trampolines is op eigen risico.

Is er een gewichtslimiet?

Wij hebben een gewichtslimiet van 250 kg.

Kan ik springen met een medische aandoening?

Raadpleeg bij een medische aandoening altijd eerst je arts. Bij goedkeuring van je arts ben je vrij om te springen.

Kan ik springen terwijl ik zwanger ben?

Nee, voor de veiligheid van moeder en kind is het niet toegestaan om te springen als je zwanger bent.

Kan ik een kinderfeestje bij jullie boeken?

Ja, bekijk hier alle mogelijkheden voor kinderfeestjes.

Ben ik verplicht het polsbandje om te doen?

Ja, het polsbandje laat zien dat je toegang hebt tot de hal en tot hoe laat je mag springen.

Krijg ik korting als ik vaker spring?

Ja! Je kunt bij onze receptie een 5-rittenkaart en 10-rittenkaart aanschaffen. Hiermee kun je zowel vrij jumpen als freerun- of tricksles volgen. Combineren mag natuurlijk ook! Na aanschaf is het niet mogelijk de looptijd te verlengen of restitutie te krijgen. Klik hier voor meer info.