Bestel tickets

Jumpinstructeur

Op zoek naar een flexibele én sportieve job die je makkelijk kunt combineren met een studie of andere baan? Bij Jumping Jack zijn wij op zoek naar een jumpinstructeur! 

Lekker flexen

Als echte Jumping held zorg jij voor de ultieme urban beleving in ons trampolinepark Jumping Jack. Jij wordt niet alleen enthousiast van ons concept, jij ademt begrippen als freestylen en adrenaline. Je leert de bezoekers van alle leeftijden vette tricks, geef je de juiste uitleg en ben jij de inspiratie voor elke nieuwe jumper. Je bent communicatief, enthousiast en een groot fan van trampolines.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag in een jong team van mannen en vrouwen. Je geeft instructies tijdens de jumpuren aan bezoekers van verschillende leeftijden. Ook help je mee tijdens toffe feestjes in de hal zoals Disco Jump of met events zoals Summercamp. Veiligheid staat bij jou op nummer één, dus zorg je ervoor dat bezoekers veilig kunnen springen door hen instructies te geven. Verder zorg je ervoor dat de jumphal hygiënisch is door het onderhouden en schoonmaken van de materialen. 

Wat vragen wij?

Je bent 18+ jaar en je bent gek op sport en beweging. Je bent flexibel qua werktijden, zodat je tijdens de zomervakantie letterlijk en figuurlijk kunt bijspringen. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend vanaf 15.00 uur zijn. 

Niet verplicht, maar wel mooi meegenomen als:

- Je in het bezit bent van een EHBO- of BHV-diploma.
- Je een diploma KSS niveau 3 of hoger, ALO, CIOS, Fit!vak, KNGU of een gelijkwaardig diploma in de pocket hebt.
- Je ervaring hebt in het organiseren/geven van trainingen, groepslessen en/of kinderfeestjes.

Wie zijn wij?

Jumping Jack is dé urban sensatie op het gebied van trampolineparken. Met 2400m2 aan trampolines, parcours, foampit en dodgeball-courts gaan wij voor de gehele beleving. In de stijl van Metropolitan New York is Jumping Jack rauw, vol adrenaline en voor jong en oud. Als medewerker ben je onderdeel van een team die voor Jumping Jack de sfeer neerzet. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de unieke beleving van de bezoeker waar jij vol enthousiasme en passie aan meewerkt.

Ja, ik wil deze baan!

Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie en cv naar Leandro Els: lels@jumpingjack.nl