Bestel tickets

Jumpinstructeur

Als jumpinstructeur zorg jij voor de ultieme urban beleving in ons trampolinepark Jumping Jack. Let op: het gaat om een invalkracht. Je springt dus letterlijk bij als het druk is in de weekenden, vakanties en tijdens events. Komt mooi uit, want dat zijn de gezelligste momenten om hier te werken. Oh ja: je hoeft geen tricks te kunnen! 

WAT DOE JE ALS FLEXWERKER?

Je gaat aan de slag in een jong team van gemiddeld 18 tot 25 jaar. Je geeft instructies tijdens de jumpuren aan bezoekers van verschillende leeftijden. Ook help je mee tijdens toffe feestjes in de hal zoals Disco Jump of met events zoals Summercamp. Veiligheid staat bij jou op nummer één, dus zorg je ervoor dat bezoekers veilig kunnen springen door hen instructies te geven. Ondertussen houd je een oogje in het zeil. Verder zorg je ervoor dat de jumphal hygiënisch is door het onderhouden en schoonmaken van de materialen. 

 

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?

Je bent 17+ jaar en je bent gek op sport en beweging. Je bent flexibel qua werktijden, zodat je tijdens piekuren kunt bijspringen. Dit is vaak in de weekenden, tijdens events en in de vakanties.

Niet verplicht, maar wel mooi meegenomen als:

  • Je in het bezit bent van een EHBO- of BHV-diploma. 
  • Je een diploma KSS niveau 3 of hoger, ALO, CIOS, Fit!vak, KNGU of een gelijkwaardig diploma in de pocket hebt. 
  • Je ervaring hebt in het organiseren/geven van trainingen. 


DIT KRIJG JE VAN ONS!

  • Het super gezellig team om in te werken, al zeggen we het zelf. Je collega's zijn tussen de 18 en 25 jaar oud. 
  • Vrij toegang tot de jumphal. Onbeperkt jumpen it is. ;)
  • Elke dag uitslapen. 
  • Salaris natuurlijk! Zie hieronder wat je kunt verwachten per leeftijd (dit is all in): 

17 jaar € 7,21
18 jaar € 7,21
19 jaar € 9,62
20 jaar € 12,03
21+ in overleg 

 

DIT ZIJN WIJ! 

Jumping Jack is dé urban sensatie op het gebied van trampolineparken. Met 2400m2 aan trampolines, een foampit, airfloor, game area, sweeper en dodgeball-court gaan wij voor de gehele beleving. In de stijl van Metropolitan New York is Jumping Jack rauw, vol adrenaline en voor jong en oud. Als medewerker ben je onderdeel van een team die voor Jumping Jack de sfeer neerzet. Jij bent onlosmakelijk verbonden met de unieke beleving van de bezoeker waar jij vol enthousiasme en passie aan meewerkt.

 

PICK ME, PICK ME! 

Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatie en cv naar Leandro Els: lels@jumpingjack.nl