Bestel tickets
Ontdek Jacks wereld

Jumpen en glow in the dark golf

Welkom in de wereld van Jack!

Jumping Jack is dé urban trampolinehal en glow in the dark mini golf in Almere. Waan je in metropool New York, word professioneel freerunner op de airfloor en leer freestylen op 2400 vierkante meters aan trampolines. Speel een spannend duel tegen de sweeper: lukt het jou om deze reusachtige draaiende armen op tijd te ontwijken? Zin in nog meer spel en spanning: daag je vrienden uit voor een battle op de balk of speel onze interactieve trampolinesgames op de tramp. Je jumpt jezelf letterlijk door de levels heen. 

 

Kinderfeestje in Almere

Ook voor een kinderfeestje of groepsuitje in Almere ben je hier aan het juiste adres. Of je nu je verjaardag viert met je beste vrienden of eropuit wil met de klas, wij trekken echt alles uit de kast om er een onvergetelijk spektakel van te maken! 

Activiteiten

Freerunning lessen

Freerunning lessen

Freerunnen is dé sport waarbij de straten zich omtoveren tot jouw urban playground. Hier smelten kracht, adrenaline en vrijheid samen.

Kinderfeestje

Kinderfeestje

Vier je verjaardag op de trampolines of in onze glow in the dark mini golf area en sluit af met een lekkere snack in The Coffee Club! Geschikt voor kids vanaf 5 jaar.

Groepsuitje

Groepsuitje

Daag je collega's, vrienden of klasgenoten uit voor een wedstrijdje dodgeball of leer tricks van de prof's op onze trampolines!